Avantaje si dezavantaje

Acum cateva zile vorbeam cu cateva colege despre faptul ca uneori avem o meserie extrem de stresanta, iar alteori extrem de plicticoasa. Sa fi economist sis a lucrezi in cadrul departamentului de contabilitate al unei firme destul de mari iti poate da uneori serioase batai de cap. Pornind de la aceasta idée va dati seama ca a urmat o interminabila lamentatie specifica fetelor.  🙂

Totusi, cu toate neajunsurile muncii pe care o facem nu putem spune ca nu se intampla si lucruri bune in activitatea noastra de zi cu zi. Unul dintre ele ar fi faptul ca acum putem face depunere declaratii online, ceea ce ne ajuta enorm, pentru ca putem rezolva chiar de la birou multe lucruri pentru care inainte trebuia sa ne deplasam pe la fel de fel de institutii, lucru care nu era deloc placut. Facand depunere declaratii online scapam de tot stresul aferent si putem lucra mai linistit. Personal ma ocup de depunere declaratii online cam de la finele anului trecut si va pot spune ca diferenta de randament este majora intre perioada de dinainte sa folosesc un certificate digital si cea de acum. Pur si simplu am castigat timp pretios, ceea ce nu e deloc putin!

Advertisements

About contabil82
Sunt contabil in Bucuresti. Din pacate cunosc cumplita birocratie cotidiana, pe care as schimba-o, daca mi-ar sta in putere. Doresc sa va impartasesc asadar o serie de experiente interesante si totodata definitorii ale sistemului nostru birocratic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: