Se apropie termenul!

Mai sunt doar cateva luni si va trebui sa imi prelungesc perioada de vlabilitate a certificatului digital calificat. A trecut foarte repede ultimul an. Parca mai ieri ma uitam pe oferte. Pot spune ca m-am hotarat destul de repede atunci si tot la fel de repede vreau sa si reinnoiesc perioada pentru ca acum fara sa exagerez este neaparat necesar pentru mine sa am acest certificat digital calificat.

La munca spre exemplu trimit zeci de mailuri a caror siguranta trebuie sa fie absolut garantata si nu pot face asta decat folosind un certificat digital calificat.

In frma au mai fost in trecut cateva litigii legate de corespondenta si nu as vrea pentru nimic in lume sa se mai repete pentru ca asta inseamna foarte multe emotii si stres pentru toti angajatii.

Tot asa, daca inainte se pierdeau ore intregi pe la Fisc pentru a depune o banala declaratie, acum nu trebuie decat sa pui tokenul in functiune si sa iti faci treaba linistit chiar de la calculator. La inceput colegilor nici nu le venea sa creada ca pot fi si altfel declaratiile fiscale, dar e bine cand lucrurile incep sa se schimbe in bine.

Advertisements

About contabil82
Sunt contabil in Bucuresti. Din pacate cunosc cumplita birocratie cotidiana, pe care as schimba-o, daca mi-ar sta in putere. Doresc sa va impartasesc asadar o serie de experiente interesante si totodata definitorii ale sistemului nostru birocratic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: