Echipa noastra

Serviciul si celalalte mici obligatii cotidiene imi consuma mare parte din timp. Cu toate acestea sunt unele mici lucruri care imi usureaza mult existenta. Spre exemplu la birou dar nu numai folosesc adesea semnatura electronica pentru a semna orice document pe care-l expediez prin internet si nu sunt deloc putine, va asigur! Ne da foarte multa siguranta faptul ca stim informatiile cele mai importante in siguranta deplina. Cei mai multi din firma nu stiau ce este si ce se poate face cu semnatura electronica pana nu au avut ocazia sa o foloseasca propriu-zis. Apoi am observant ca sunt tot mai multe imprejurari in care putem folosi semnatura electronica pentru ca tot mai multe entitati, publice sau private au creat aplicatii prin care sa poata interactiona online cu oamenii.

Folosind semnatura electronica firma noastra a putut participa si la cateva licitatii organizate prin Sistemul Economic de Achizitii Publice ceea ce ne-a adus beneficii majore si speram sa ne aduca si in continuare.

Am muncit cu totii foarte mult pentru ceea ce s-a realizat de aceea cred ca formam o echipa foarte competitiva. Fara falsa modestie!

Advertisements

About contabil82
Sunt contabil in Bucuresti. Din pacate cunosc cumplita birocratie cotidiana, pe care as schimba-o, daca mi-ar sta in putere. Doresc sa va impartasesc asadar o serie de experiente interesante si totodata definitorii ale sistemului nostru birocratic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: