Discutii ca intre colegi

Am avut in ultimele zile cateva discutiii la serviciu cu privire la declaratia 112, pentru ca este oarecum un subiect la moda acum, dupa ce am depasit termenul dupa care nu va mai putea fi depusa decat in format electronic. Firma noastra oricum depune de cateva luni bune declaratia 112 online asa ca am avut ceva timp la dispozitie sa ne dam seama in ce masura ne foloseste. Cu totii am ajuns la concluzia ca ne ajuta mult pentru ca este un document foarte complex care simplifica procedura de depunere a declaratiilor fiscale, iar daca depui declaratia 112 online este cu atat mai bine pentru ca scutesti inca si mai mult timp, nemaifiind nevoie sa mai mergi la ANAF sa-ti depui declaratia la ghiseu.

In orice firma din Romania, departamentele de contabilitate au foarte multe lucruri de facut. Din aceasta cauza orice masura care duce la simplificarea procedurilor si la o gestionare mai buna atimpului nu poate fi decat binevenita.

Ca in multe locuri in aceasta perioada a anului si la noi e ceva mai putina activitate, avand destui colegi plecati in concedii. Ideea asta ma face mult mai optimista pentru ca mai e putin si vine si randul meu sa plec in concediu šŸ™‚

 

Advertisements

About contabil82
Sunt contabil in Bucuresti. Din pacate cunosc cumplita birocratie cotidiana, pe care as schimba-o, daca mi-ar sta in putere. Doresc sa va impartasesc asadar o serie de experiente interesante si totodata definitorii ale sistemului nostru birocratic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: