O perioada buna!

Aruncand o privire retrospectiva asupra vietii mele profesionale din ultimul an pot spune ca s-au intamplat lucruri destul de bune. Dincolo ca am fost promovata putin simt ca atmosfera de la lucru s-a schimbat in bine.

Senzatia mea este ca suntem ceva mai bine organizati si mai eficienti. Eu ca si contabila folosesc in ultimul timp semnatura digitala si asta imi usureaza destul de mult munca de zi cu zi pentru ca am destul de multe acte de trimis in format electronic deci semnatura digitala este exact ce imi trebuie. Decat sa merg la ANAF, ONRC sau CNAS sa ma umplu de nervi pe la vreun ghiseu este mult mai bine sa rezolv toate declaratiile de la calculator, utilizand semnatura digitala.

De doua luni ne-am mutat intr-un sediu nou, mai central si care corespunde mai bine nevoilor companiei. Asta a fost un lucru care ne-a facut pe toti fericiti pentru ca in acest mod scapam de povara de a traversa orasul de doua ori pe zi.

Astfel, cred ca toti colegii privesc cu speranta viitorul. Atmosfera pozitiva conteaza foarte mult intr-o echipa. Am simtit asta din plin in ultima vreme!

Advertisements

About contabil82
Sunt contabil in Bucuresti. Din pacate cunosc cumplita birocratie cotidiana, pe care as schimba-o, daca mi-ar sta in putere. Doresc sa va impartasesc asadar o serie de experiente interesante si totodata definitorii ale sistemului nostru birocratic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: