Laurentiu-amicul meu genial

Am un amic foarte bun pe care il chem sa ma ajute de fiecare data cand am cate o problema tehnica. E un tip foarte inteligent! Laurentiu e un tip inalt, slabut, cu ochelari si in aparenta apatic. De fapt e un geniu in ale calculatoarelor si tehnologiei. Mi-a rezolvat multe probleme pentru care cei de la service-urile specializate nu au putut sa imi ofere o solutie. Tot el a instalat si sistemul de supraveghere in cladirea firmei unde lucrez si a facut-o foarte bine.

Fiind foarte pasionat de tehnologie acum cateva luni m-a intrebat de semnatura electronica, stiind ca incepusem sa o folosesc. Conversand putin pe aceasta tema mi-am dat seama ca stie mai multe lucruri decat mine despre semnatura electronica desi el inca nu folosea una pentru firma lui. Uneori imi da senzatia ca inovatiile tehnologice nu au nici un secret pentru el.

Cand si-a cumparat certificatul pentru semnatura electronica nu a avut nici un fel de probleme cu instalarea.

Datorita priceperii sale este cautat de foarte multe firmei pentru a le asigura asistenta tehnica in diverse probleme. Pot spune ca ma consider norocoasa sa am un asa amic nu doar pentru ca e un tip inteligent ci si pentru ca este un om de teaba care nu te lasa niciodata la greu.

Advertisements

About contabil82
Sunt contabil in Bucuresti. Din pacate cunosc cumplita birocratie cotidiana, pe care as schimba-o, daca mi-ar sta in putere. Doresc sa va impartasesc asadar o serie de experiente interesante si totodata definitorii ale sistemului nostru birocratic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: