O revedere placuta!

Weekendul precedent m-am vazut cu cateva foste colege din liceu, chiar fetele care mi-au fost cele mai bune prietene in perioada aceea pot spune. Am fost foarte placut surprinsa sa vad ca nu s-au schimbat aproape deloc, mai ales Maria… e la fel de nebuna ca in clasa a-XII-a! Tot timpul am avut senzatia ca nici nu au trecut atatia ani de cand nu ne-am mai vazut, purtandu-ne de parca ne-am fi vorbit ieri! Andreea e acum mamica si e contabila ca si mine. S-a maritat cu Radu, colegul nostru de clasa, rocker inrait plin de cercei si tatuaje. Acum e broker si e cel putin 10 ore pe zi imbracat la costum!!! Ma umfla rasul numai cand mi-l imaginez.

Deindata ce mi-a spus cu ce se ocupa, nu m-am putut abtine s-o intreb pe Andreea daca si-a cumparat si ea un certificat calificat. Mi-a spus ca firma unde lucreaza foloseste un certificat calificat inca din luna noiembrie a anului trecut, chiar dupa ce ANAF a dat legea cu pricina. Ba mai mult, mi-a spus ca si Radu utilizeaza un certificat calificat cand este la Bursa sau cand participa la licitatii online.

Altfel, amandoi sunt fericiti ca au un baietel foarte simpatic de un an si 6 luni! Tot asa, lungindu-ne la vorba si depanand amintiri a trecut foarte repede noaptea de sambata spre duminica.

 

 

Advertisements

About contabil82
Sunt contabil in Bucuresti. Din pacate cunosc cumplita birocratie cotidiana, pe care as schimba-o, daca mi-ar sta in putere. Doresc sa va impartasesc asadar o serie de experiente interesante si totodata definitorii ale sistemului nostru birocratic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: